Login

Mahi Khalesi (NL)

Speaker (Label Director, ROQ 'N Rolla Music)

Mahi Khalesi, geboren in Teheran, Iran. Op 2-jarige leeftijd vluchten Mahi samen met haar ouders naar Nederland voor een betere toekomst. Al snel kwam ze erachter dat haar passie in de media en entertainment lag. Zo begon ze op haar 17e te werken voor verschillende tv-programma’s en groeide ze al snel door naar de muziekindustrie. Hier begon ze haar carrière bij Artsounds music en groeide ze door als A&R Manager bij Sony music, waar ze grote namen als Boef, Tabitha, Sarita Lorena, FMG en vele andere heeft mogen tekenen.
Op dit moment is Mahi werkzaam bij ROQ ’N Rolla Music als label director, waar ze verantwoordelijk is voor het leiden van de labels: ROQ ’N Rolla Music, Lieve Jongens, BDMNR Records, Nouveau Riche en ROQ The House.

Naast alle succes binnen de muziekindustrie, presenteert Mahi ook verschillende programma’s, waaronder ‘De Woordenschat Podcast van Spotify en WOMXNHOOD een platform over de vrouw in de media en entertainmentindustrie.

Haar visie is dan ook om altijd je dromen achterna te gaan en je hart te volgen. Haar missie is om met haar eigen verhaal anderen te inspireren.

Read more
Shape CopyCreated with Sketch.