Login

Lesley Macaya (NL)

Lesley Macaya is een veelzijdige persoonlijkheid die bekendstaat als de operationeel directeur van Kanaal 40 en de eigenaar van Garage Noord en cafe 40. Hij draagt verschillende petten in zijn carrière, waaronder DJ, sportleraar en inspirator voor de creatieve sector.


Als operationeel directeur van Kanaal 40 speelt hij een cruciale rol in het dagelijks beheer van deze club, waar hij zijn passie voor muziek en entertainment kanaliseert. Als DJ deelt hij zijn liefde voor muziek met het publiek en creëert hij een unieke sfeer tijdens evenementen.


Lesley gaat echter verder dan alleen het nachtleven. Als sportleraar deelt hij zijn enthousiasme voor lichaamsbeweging en gezondheid. Bovendien fungeert hij als inspirator voor mensen die actief zijn in de creatieve sector. Hij moedigt anderen aan om hun passies na te streven en hun artistieke visies te realiseren.


Lesley Macaya belichaamt diversiteit in zijn loopbaan en streeft ernaar mensen te inspireren en te onderwijzen in zowel muziek als gezondheid.

Read more