Login

BAUT Oost

ABAUT BAUT OOST

Welkom in de bruisende Wibautstraat in Amsterdam Oost, waar BAUT de plek is waar iedereen zich thuis voelt, zeven dagen per week. Wij staan paraat van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat!

We hebben een vol programma met een knallende feestavond op vrijdag met The Ones that got Away, en de hele ADE week een pop up foto shop van Rutger Geerling

Het bar-gedeelte van BAUT biedt een sfeervolle omgeving om te werken, uitgebreid te lunchen, of gewoon te genieten van een gezellige borrel. De avonden bij BAUT zijn gevuld met culinaire hoogstandjes, cocktails en uitstekende wijnen. Onze bar staat altijd centraal in dit spektakel.

Begin je dag met een heerlijke kop koffie bij onze koffiebar, neem je favoriete koffie-to-go mee voor onderweg. En als het tijd is voor een smakelijke brunch of lunch, dan ben je hier aan het juiste adres. Op onze menukaart vind je een scala aan kleine gerechtjes die perfect zijn om te delen, zodat je samen met vrienden en familie kunt komen genieten.

BAUT in de Wibautstraat is dé plek waar buurtgenoten samenkomen voor heerlijk eten. Kom langs en proef de sfeer van Amsterdam Oost bij BAUT!

Read more