Login

Rafa (NL)

Artist

Als klein meisje kon muziek me al tot in het diepst van mijn ziel raken. En zat uren op m'n kamer m'n eigen in elkaar geflanste radio programmaatjes te maken. Dan was ik in mijn element, en moesten ze met het eten op me wachten want ik moest nog 2 van m'n favoriete liedjes afspelen!


Op m'n 25ste kwam ik met een speciaal iemand in aanraking.., hij leerde me met vinyl draaien. Dat gevoel.., ik zweefde, al luisterde niemand. 1 met de muziek zijn, het voelen, begrijpen en zijn. Dat werkt helend, iedereen doorstaat zijn struggle op z'n eigen manier en dat is goed, maar sluit muziek nooit buiten, ons hart heeft niet voor niets een beat.


Na 3 jaar hobbymatig draaien, ben ik 11 jaar gestopt. Ik wist dat ik het ooit wel weer zou oppakken maar wanneer, geen idee. Tot vorig jaar juni, toen hield ik het niet meer en met motiverende uitspraken en steun van mijn beste vriend heb ik de draad weer op gepakt, dit keer digitaal. Moet bekennen, dit was best uitdagend!


Door de feedback en tips van vrienden , werkte ik keihard om iets neer te zetten waar ik met mind, body and soul achter stond.


En nu, bijna 12 jaar later, heeft wederom een speciaal iemand mij onder z'n vleugels genomen en bied me kansen die ik nog steeds niet kan geloven.


Jarenlang ben ik fan van deze man, Robin Albers, een ware kunstenaar op gebied van muziek. En mijn grootste inspiratie.


Ik ben Rafa, en ik heb maar 1 doel, de emotie, blijdschap en pijn, die we allemaal ervaren in het leven, te versterken of te verzachten.


Every hart needs a beat.

Read more

Related Artists & Speakers