Login

Brian Comva (NL)

Artist

Brian Comva, ook wel bekend als Brian Comvalius is een doorgewinterde DJ met jarenlange ervaring in de muziekindustrie. Met een unieke mix van stijlen en een ongeëvenaard gevoel voor zijn publiek, weet hij als geen ander hoe hij de dansvloer in beweging moet krijgen.

Van jongs af aan was Brian gefascineerd door muziek en de mogelijkheden van het mixen en remixen van tracks. Hij begon zijn carrière als DJ en als snel verwierf hij bekendheid door zijn energieke sets en vlotte overgangen tussen verschillende genres.

Naast zijn carrière als DJ had Brian ook een eigen DJ-school waar hij zijn kennis en passie voor muziek deelde met nieuwe talenten van jong tot oud. Hij genoot ervan om andere te inspireren en te begeleiden bij het ontwikkelen van hun vaardigheden als DJ’s.

Met zijn groeiende succes werd Brian ook uitgenodigd om op te treden op bekende locaties zowel in Nederland als daarbuiten. Zo heeft hij zijn draaikunsten vertoond op het wel bekende eiland Ibiza, waar hij het publiek betoverde met zijn meeslepende sets. Ook op het zonnige eiland Malta heeft Brian indruk gemaakt met zijn unieke muzikale stijl.

Als DJ blijft Brian Comva zichzelf voortdurend vernieuwen en ontwikkelen. Hij is altijd op zoek naar nieuwe geluiden en invloeden om toe te voegen zijn sets, waardoor hij telkens weer een unieke ervaring creëert voor zijn publiek. Met zijn enorme passie voor muziek en zijn vaardigheden als DJ is en blijft Brian een grote toevoeging op iedere evenement.

Read more
Previous editions –
    2019, 2018, 2017 & 2016