Login

Silvia Biemans (NL)

Speaker (Manager Customer Relations, Sena)

Sena beheert de rechten van artiesten en producenten. Deze rechthebbenden van Sena ontvangen een betaling wanneer hun muziek in het openbaar is gespeeld, dankzij de muzieklicenties die bedrijven en organisaties kopen.

Al ruim 25 jaar is Silvia werkzaam binnen de muziekindustrie, beginnend in de live-industrie. Als officemanager Nederlandse festivals was Silvia bij Mojo Concerts de spin in het web voor festivals als Lowlands & Pinkpop. Na Mojo is Silvia aan de slag gegaan als boeker van NL acts bij boekingskantoor The Alternative (inmiddels opgesplitst is in Double Vee Concerts & Friendly Fire). Daarna is ze als zelfstandig producent verder gegaan en heeft mogen werken aan festivals zoals Motel Mozaique, Metropolis Festival, Hemelbestormers en Best Kept Secret.

Sinds 2017 werkt Silvia als Accountmanager Relatiebeheer bij Sena. Binnen deze functie is Silvia verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met keyaccounts en rechthebbenden. Daarnaast reist ze Nederland door om vragen en onduidelijkheden over Sena weg te nemen bij (toekomstige?) rechthebbenden bij showcasefestivals en andere events.

Heb jij een vraag over naburige rechten in binnen – of buitenland? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Silvia!

Read more