Login

Detlev Verstraeten (BE)

Artist

De liefde voor muziek en vinyl draaien start voor mij in de jaren negentig.In de platen winkels zoals Music man,strictly dance en usa import kocht ik mijn eerste platen. Het begon allemaal op een privé party waar ik draaide in mijn geboorte stad. Later begon ik mijn zoek tocht in de Belgische clubs zoals bocaccio, balmoral, extreme, cheops.

Mijn eerste plaats als resident was in de Zenobia te Oostakker. Later speelde ik in verschillende clubs zoals withe house, kabarka,planet hardcore,black beauty. Dit was mijn speelveld in de jaren negentig tot 2001. Jaren gingen voorbij en in 2012 startte ik terug met muziek spelen. Ik speelde verschillende
keren als gast dj in de la Rocca backstage. Ik stortte mij in het Antwerpse uitgaansleven. Ook nog in 2012 begon ik te draaien in YOUR premium store, nero, envi, cadiz, soho, materhorn.


In 2014 speelde ik mijn eerste festival XXL genaamd. Dit was weer een ervaring rijker en de smaak naar meer. Mijn stijl is een mix van deephouse, funk, tech-house en techno muziek. Hier nog een paar plaatsen waar ik heb gespeeld /The Villa –Antwerpen,Apero –Profondeville(Dinant),Cirque Central-Gentse Feesten, Water Feesten-Overmere, BPM-Brussel, La Bomba-Aalst, La Rocca-Backstage, What’s Left Pop Up Store-Antwerpen, YOUR Premium Store Antwerpen, Amsterdam Dance Event- SoundLab, BALR. Shop Amsterdam, G-Star Amsterdam, Lokerse Feesten-Pitch Stage 2019. RADAR (Cherrymoon), Zomer Bar LOKO Lokeren.

Read more
Previous editions –
    2019 & 2018