Broederliefde

Broederliefde

Als je de successen van Broederliefde het afgelopen jaar niet heb meegekregen, heb je hoogstwaarschijnlijk onder een steen geleefd. De Rotterdamse formatie was met hun album ‘Hard Works Pays Off 2’ de meest gestreamde artiest op Spotify in Nederland, in 2016. Daarnaast stonden de jongens maar liefst 14 weken op nummer één in de album top 100, volgde in het najaar een uitverkochte clubtour langs de grote podia van Nederland en werden ze toegevoegd aan de line-­‐up van Vrienden van de Amstel live in Ahoy.

Broederliefde speelde stad, land en buitenland af om hun fans te verblijden met hun altijd vrolijke en energieke performances.
Naast verscheidene televisieoptredens bij onder andere DWDD en RTL Late Night, spectaculaire shows op Pinkpop en Lowlands, kan gezegd worden dat de vijf heren ongelofelijk favoriet zijn in Nederland. Er hangen verschillende gouden, platina en multi platina platen bij de mannen op de muur en ze hebben dit jaar ook nog eens een plekjes in hun prijzenkast vrij mogen maken voor een MTV Award (best dutch act), een Edison voor ‘Beste Album’ en 2 Buma awards voor de singles “Jungle” en “Mi No Lob”. Emms, Jerr, Sjaf, Mella en Edson zijn vastbesloten om ook in het nieuwe jaar diverse successen toe te voegen aan hun nu al glansrijke carrière.
Read more

Add speaker to favorites
Remove from favorites
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now