Login
Conference Sales Representative

Vacature Conference Sales Representative

Positie: Freelance
Periode: Per direct
Werkweek: 8-24 uur per week


Ben jij een enthousiaste, proactieve en sociale persoonlijkheid die niet kan wachten om mee te werken in een team dat jaarlijks hét belangrijkste moment voor de elektronische muziekindustrie creëert? Dan is dit je moment!

Stichting Amsterdam Dance Event (ADE) is de belangrijkste conferentie voor elektronische muziek en ’s werelds grootste clubfestival. Het evenement vindt plaats in oktober en trekt jaarlijks meer dan 400.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Bestaande uit meer dan 1000 evenementen in zo’n 200 locaties ademt Amsterdam 5 dagen lang alle facetten van elektronische muziek.

Als Conference Sales Representative zorg je dat diverse partijen in de elektronische dance muziekindustrie tijdens ADE hun weg vinden en op een zo goed mogelijke manier kunnen netwerken en hun meetings houden. Je onderhoudt bestaande contacten en aanvragen maar gaat ook actief op zoek naar nieuwe partners en propects. Deze partijen nemen bij jou tickets, meetinglocaties of borrels af en met jou up-sell skills wil jij natuurlijk de hoogst mogelijke kwaliteit en omzet binnenhalen.

We zoeken iemand die naast het vinden van nieuwe contacten toegang heeft tot een goed netwerk rondom ADE’s (internationale) werkveld. Je haalt energie uit het enthousiasmeren en binnenhalen van verschillende partijen en draagt zorg voor een goede ervaring voor deze partijen. Dit uiteraard in samenwerking met verschillende afdelingen binnen de ADE organisatie waar jij graag je eindverantwoordelijkheid pakt.


Jouw profiel:
+ Je hebt minstens 5 jaar ervaring met sales en relatiemanagement gerelateerd aan de (elektronische) muziek en/of event industrie;
+ Je hebt een goed netwerk en breidt deze graag uit;
+ Je bent in staat om contacten te onderhouden met relaties in binnen- en buitenland;
+ Je hebt sterke communicatievaardigheden in Nederlands en Engels;

+ Je hebt een gastvrije instelling met goede sell (up) technieken;
+ Pro-actief, assertief en doelgericht
+ Woonachtig in Amsterdam is een pré.


Wij bieden:

+ Een gevarieerde opdracht binnen een enthousiast team dat varieert van 10 tot 45 medewerkers;

+ Een dynamische en inspirerende werkplek waar jezelf zijn wordt aangemoedigd;

+ Een gezellig kantoor in Amsterdam Noord;

+ Een marktconforme vergoeding.

Nachtcultuur en dance zijn ontstaan vanuit de behoefte aan vrijheid voor groepen die zich niet vertegenwoordigd voel(d)en in de mainstream cultuur. Inclusiviteit zit in het DNA. ADE streeft naar diversiteit in haar team, partners, programma en publiek.


Enthousiast geworden?
Reageer voor 23 Mei via onderstaand formulier.

Mocht je nog vragen hebben over de vacature kun je contact met ons opnemen via work@amsterdam-dance-event.nl of bellen naar 020-2470707.

Reageer hier met je motivatiebrief en CV

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.